Heren, dames ook

De zomer is alweer goed op weg. Tijd dus om alvast na te denken over hoe we de Aw Zèk weer eens bij elkaar kunnen krijgen. Na een intensieve brainstormsessie bij de Poshoorn in Wyck hebben we voor de start van komend seizoen alvast 2 activiteiten gepland

Safe the dates:
17 september: OMA dag, Old Maraboe Association, inclusief -voor de liefhebber – een potje rode broeken rugby op de Club.
5 november: 2 Testmatches vanuit restaurant Stoof bij John F Kessels aan de Capucijnerstraat 36a in Maastricht.

Meer info:

OMA-dag zaterdag 17 september.
Vorige week kregen we een mailtje van het organiserend comité van de O.M.A.’s (Old Maraboe Association) Rein Godding. Wat blijkt; ook de OMA’s worden een dagje ouder en stellen voor om op zaterdag 17 september een potje ‘Rode broeken’ rugby te spelen: hoe dat spelletje  dan vorm wordt gegeven is  nog niet bekend. Full contact zal het echteróók bij de OMA’s niet meer worden…
Anyway, de OMA’s gaan in ieder geval proberen om via  ‘Onze’ Sjarel iets met de oudere garde van RC Aachen te regelen. Uiteraard kan je- als je dat wilt – die middag op het veld aansluiten en ‘n potje meeballen.

Vanuit het clubhuis hebben we als ‘Aw Zèk’ in ieder geval goed zicht op het veld… Je bent dan ook van harte welkom!
De datum is zaterdag 17  september. Meer info en tijdstip volgt asap.

Stoof Testmatches 5 november:

Eind oktober 28 bestaat de MRC 44 jaar. Dát gegeven willen we min of meer vieren op zaterdag 5 november vanaf 17.00h. John F Kessels zal in die late namiddag in zijn restaurant Stoof als gastheer optreden en ons van een natje (en indien gewenst ook van een droogje) voorzien.

Op groot scherm is vanaf 17.30 de testmatch Ierland –  Zuid Afrika te bekijken en om 21.00h Frankrijk – Australië. Tussendoor -en tijdens – is er gelegenheid om wat oude koeien uit de sloot te halen, sterke verhalen nog sterker te maken, bier te drinken en een hapje te eten. Wat wèlt ‘ne Awwe Zak nog mie?

Meer info en mogelijkheid tot reserveren volgt (nb. Het aantal plaatsen bij Stoof is beperkt).

Laat in ieder geval even weten of je op één of op beide data aanwezig kunt zijn.

Met Ovale groet en nog een fijne zomer

Huub Rouvroye

Herman Klingestijn