Aw Zèk! Eve eur aondach!

Op 22 oktober viert de OMA’s (Old Maraboe Association) haar 30-jarig bestaan. Klik hier voor het programma.   

Vanwege dit jubileum is ’s avonds een feest in de Hiemel. Uiteraard zijn ook de oud-leden van de (E)MRC (maw de Aw Zèk) hiervoor uitgenodigd. 

De entree voor het feest in d’n Hiemel bedraagt €35 (dat is inclusief drank, bitterballen, DJ, een verrassingsoptreden etc. etc). Laat via het formuliertje hieronder even weten of je hierbij aanwezig wilt zijn.

Stoof Testmatches Aw Zèk: 5 november Ierland – Zuid Afrika en Frankrijk – Australie

Op zaterdag 5 november, vanaf 17.00 komen de Aw Zèk  bij elkaar in het restaurant van John  Kessels,  Stoof op de Capucijnerstraat 36a.

Vanaf 17.30h is op groot scherm de testmatch Ierland – Zuid Afrika te bekijken en om 21.00h Frankrijk – Australië. Tussendoor -en tijdens – is er gelegenheid om wat oude koeien uit de sloot te halen, sterke verhalen nog sterker te maken, bier te drinken en een te hapje te eten….

Voor wat betreft het menu heb je de keuze uit een Varkenstoof van langzaamgegaarde procureur, gemarineerd in Kasteelbier Rouge of een vegastoof op basis van jack fruit en Oesterzwammen  of een (vega) goulash op basis van kastagjechampignons. Bij de Stoven  wordt stoer ovenvers brood geserveerd. De kosten bedragen €14,50 excl. drank.

Wat wèlt ‘ne Awwe Zak nog mie?

Let op: Het aantal plaatsen bij Stoof is beperkt (+/- 25) en aanmelden is, vooral vanwege de inkoop, een must. 

Laat via het formuliertje hieronder – vóór 1 november – even weten of je aanwezig bent:

Met Ovale groet, mede namens John

Huub Rouvroye

Herman Klingestijn

Selecteer alsjeblief minimaal één van bovenstaande keuzemogelijkheden.
Kies hier je menu (a €14,50)