Become a member?

lid worden?

Iedere week wordt er door de jeugd en de senioren getraind op Sportpark West te Malberg (Negenputruwe) in Maastricht. 

Senioren trainen op dinsdag van 18:45 tot 20:45 uur en op donderdag van 20:00 tot 22:00 uur
Onze jeugd traint op donderdag om 18.30 uur. De jongste groep (U8) is om 19.30 uur klaar, de rest om 20.00 uur. Hiernaast trainen de spelers van de U12, U14 en U16 op maandag van 18.30 tot 20.00 uur.

Meetrainen om kennis te maken met de sport is altijd mogelijk. Schoenen met noppen (“voetbalschoenen”) , sportkleding en een bitje (mondbescherming) zijn voldoende. Een bitje is verkrijgbaar op de club en in elke sportzaak. Je kunt maximaal 3 keer vrijblijvend en gratis meetrainen.

Inschrijven
Als je besloten hebt dat je structureel mee wil gaan trainen en spelen is het nodig dat je je aanmeldt. De regels zijn eenvoudig: je bent lid als je bent ingeschreven én een machtiging voor je contributie hebt afgegeven (senioren) of de contributiefactuur hebt voldaan (jeugd). We verwachten van al onze ingeschreven leden dat ze deelnemen aan trainingen, wedstrijden en toernooien!

Als je een andere nationaliteit hebt dan de Nederlandse,  moet je ook een “clearance-formulier” invullen. Dat moet naar de bond van jouw nationaliteit gestuurd worden voordat je kunt meespelen.
De regels binnen de club en het clubhuis staan in een huishoudelijk reglement dat je bij inschrijving kunt inzien. Van elk lid verwachten wij een actieve bijdrage; niet alleen op het veld, maar ook daarnaast.      

Lid worden?
Schrijf je online in met de knop hier onder!

Become a member? Register online by pressing the button down below!

Klik op een van onderstaande knoppen  voor informatie over contributies en inning van de contributie.
Click on one of the buttons below for information collection of fees.


Wijzigingen lidmaatschap

Mocht je een verandering hebben binnen je lidmaatschap, geef dit dan door aan de ledenadministratie via de email gericht aan: secretaris@maastrichtrugby.nlDoe dit wel z.s.m zodra je de wijziging weet!

Uitschrijving lidmaatschap

Mocht je je willen uitschrijven als lid, doe dit dan via de mail. Vermeld daarbij: volledige naam, geboortedatum en/of je telefoonnummer en e-mailadres naar. Stuur deze mail naar secretaris@maastrichtrugby.nl

Let op! Doe dit wel voor 15 juni van het het jaar, anders betaal je ook nog voor het volgend seizoen.