WAUW! Wat een indrukwekkende dag weer van onze Turven (in samenwerking met RC Octopus van Uden), aanwezig bij De Vets in Valkenswaard. Wij hadden weer een toffe opkomst van eigen spelers en onze vrienden (totaal 12 spelers). Bijna een luxe probleem dus omdat er heel veel enthousiaste kids het veld graag op wilden en zij niet allemaal tegelijkertijd konden ballen. Maar goed, wij hebben niks te klagen na zo’n heerlijk daggie.

En nu de resultaten…

Bij aankomst werd al duidelijk dat de meisies en jochies een lange dag tegemoet stonden. Vijf wedstrijden i.p.v. de ‘normale’ drie. Als allereerste mochten ze ook meteen tegen één van hun sterkste tegenstanders spelen (RC Dukes). Verbluft keken de ouders en trainers/coaches van ons geclusterd team hoe zij uit de startblokken gingen. Eindstand was dus 6-9 (MMRC-Dukes).

De tweede wedstrijd kwam hier gelijk achteraan. Helaas wisten onze volgende tegenstanders dat niet (Bredase rugby Club) dus hebben wij maar één helft kunnen spelen. Hier het resultaat 1-3 (Breda-MMRC). Ook hier mooie vooruitgang gezien m.b.t. aanval, technisch spel en verdediging.

Tijdens de laatste drie potjes rugby waren onze spelers nog even gefocussed als in hun eerste wedstrijd tegen de Dukes. Dit was ook een vooruitgang ten opzichte van hun eerste toernooi in Bemmel in november 2018. Wat een groei en toewijding van ons turven team (inclusief ouders- chauffeurs) 🙂

Het was een drukke dag met opeenvolgende wedstrijden tegen hele sterke tegenstanders waarbij onze kids positief en hard werkend bleven. TROTS op ons alsmaar groeiende team!