Op 28 september speelde de U14 van de Mamba’s een competitiewedstrijd tegen ”Vetsburg’’ (cluster RC The Vets en RC Tilburg), we hadden niet genoeg spelers dus we hebben twee spelers van het andere team moeten gebruiken.
De line-outs gingen redelijk alleen moeten we wel nog variëren met de calls. De scrums gingen heel goed ook al draaide de scrum nogal vaak, verder hebben we wel bijna alle scrums gewonnen. De verdediging ging een stuk beter dan in de vorige wedstrijd, ook al is de organisatie tijdens het verdedigen wel nog een verbeterpunt, het druk zetten tijdens de kick deden we nu wel als één lijn. De tackles gingen veel beter; we maakten nog steeds niet alle tackles maar het was wel al beter dan de vorige wedstrijd. De communicatie kon beter.
De aanval was ook goed, we liepen goed support ook al kon het bij sommige situaties beter. De ofloads waren redelijk soms werd de bal zomaar weggegooid zonder te kijken waar de bal naartoe ging, of gewoon met één hand weg gesleurd. De carries waren op sommige momenten top.
Uiteindelijk was de final score 10-28 en namen we de winst dus mee naar Maastricht. Felicitaties voor de tegenstander voor hun sportieve gedrag.

Defender of the day: Markus
Teamplayer of the day: Jonah

Verslag: Luann Vliegen, openside flanker