Op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei 2019) bracht de U12 van RC Rotterdam met maar liefst 23 spelers een bezoek aan Maastricht Rugby. De Rotterdammers, op rugbytrip onderweg naar België, maakten een mooie tussenstop in Maastricht om alvast een lekker potje te ballen.
Nadat we onze gasten – zoals dat hoort in Limburg – ontvingen met een lekker stuk vlaai, gingen we met z’n allen het veld op. Na een gedegen warming up speelden we eerst in 3 teams (Maastricht, R’dam Rood en R’dam Wit) doorwisselend tegen elkaar. Daarna maakten we 3 mix-teams en gingen de potjes verder. Knap hoe de spelers zich allemaal aanpasten aan de nieuwe teams met vaak onbekende teamgenoten. Toprugby gezien en tomeloze inzet.
Afsluitend zorgden de bezoekers voor een heerlijke lunch: pannenkoeken, broodjes knakworst en als gezonde snack watermeloen.
Prachtige ochtend met allemaal tevreden spelers, coaches en begeleiding. Complimenten aan gastspelers A.J. en Lars (beiden U10) die zich knap staande hielden in het U12-rugbygeweld!
Rotterdam: bedankt! Tot de volgende keer.