Al om 7.40u moesten we bij De Geusselt verzamelen want de 5e districtsdag in Uden begon al vroeg. We waren ruim op tijd aanwezig en nadat iedereen was omgekleed deden we onze warming-up.
Omdat Vincent niet mee kon komen, was Floor vandaag onze coach.
Onze eerste wedstrijd speelden we tegen RC Tilburg. Doordat best veel van onze spelers ziek waren, hadden we jammer genoeg maar 10 spelers. Met tien tegen twaalf gingen we de strijd toch gewoon aan. En met succes! We wisten zelfs in ondertal de winst te pakken.

Hierna speelden we tegen het cluster Oysters-Ducks. Weer speelden we met 10 tegen 12 en we verloren net. In de rucks wisten we de bal een paar keer te stelen en we scoorden gelukkig een try. De scrums gingen goed en we wonnen alle line-outs. Uiteindelijk verloren we met 1 try tegen 2, maar het was een prima wedstrijd.

De volgende wedstrijd speelden we tegen Roermond/Octopus. Dit keer leenden we spelers en speelden we 12 tegen 12. Het ging weer goed, we verloren met 1-2 maar bleven goed ons best doen.
De afsluitende pot was tegen de Bredase RC. Met één geleende speler was het flink werken tegen de grote spelers van Breda. Ook merkten we dat we moe waren van de andere wedstrijden omdat we geen wissels hadden.
Ondanks de vele pijntjes bleef iedereen doorgaan en sloten we met z’n allen deze mooie rugbydag af. Breda bleek met 1-3 te sterk maar het was een leuke wedstrijd en we scoorden in ieder geval weer een try.
Bedankt aan RC Octopus Uden voor de ontvangst en de organisatie!
Verslag: Lars