Competitiewedstrijd Cluster ZeBra Tovaal/REL tegen MRC U14 (Cubs)

Op zaterdag 6 speelde onze U14 de 1e competitiewedstrijd van de tweede fase van het seizoen tegen het clusterteam van RC Tovaal en Rugbyclub Etten-Leur. Jammer genoeg hadden we geen volledig team. Gelukkig was de tegenstander zo aardig om ons spelers te lenen! Hierdoor konden we een goede wedstrijd spelen.

De aanval ging goed, maar de verdediging niet. Tovaal rende vaak door de lijnspelers. De scrums waren uncontested omdat we niet genoeg eerste-rijers hadden.

De lineouts waren gelijk, wij vingen er een en daarna zij weer. De rucks gingen niet goed maar ook niet slecht, soms gingen we er niet overheen en werd de bal gestolen.

Het was al met al een goede en leerzame wedstrijd.

Uiteindelijk was de uitslag 64-17.

Na de wedstrijd werd Mendel uitgeroepen tot onze speler van de dag en moest hij een glas water adden en op zijn hoofd zetten; helaas heeft hij verloren van de speler van de dag van het andere team. 

Felicitaties aan de tegenstander voor hun sportieve spel en goede carries. Dank aan de ref voor een strak gefloten wedstrijd! We willen Tovaal bedanken voor de wedstrijd en de lekkere lunch.

Team player of the day:         Mendel, center

 Verslag:           Lars Ritt, prop