Op zaterdag 29 juni werd het afgelopen seizoen feestelijk afgesloten. Na ontvangst met koffie en vlaai stond de traditionele ouder-kindtraining gepland. Ondanks de hitte (luchttemperatuur van 36 graden, op het kunstgras nog wel een paar graadjes warmer) waren er genoeg sportieve ouders die een balletje mee gooiden. Per leeftijdsgroep werd een korte, leuke en pittige training afgewerkt waarin de ouders en begeleiders een mooie inkijk kregen in wat hun kind nou zo’n heel seizoen bij ons doet. En natuurlijk was er ook voldoende tijd om met wat natte sponzen te smijten.
Na het douchen volgde een terugkijk op het afgelopen seizoen. Tevreden trainers spraken vol trots lovende woorden over hun pupillen en teammanagers en trainers werden in het zonnetje gezet. Ook werd kort vooruitgekeken naar het nieuwe seizoen, waarin we uiteraard weer in alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd zullen zijn.
Afsluitend werd er lekker gebarbecued, konden de kids los op het springkussen en werd en passant nog even de ballonnenclown van de buren gecharterd om een hele hoop ballondieren af te leveren.
Tevreden en trots kijken we terug op het afgelopen seizoen. PLEZIER EN PROGRESSIE to the max.
Tot komend seizoen!