Afgelopen zondag heeft Jong Oranje U20 op ons veld een oefenwedstrijd gespeeld tegen Luxemburg XV. Dit was ter voorbereiding op het EK dat over 2 weken wordt gehouden in Portugal. Gelukkig bleef het tijdens de wedstrijd droog, alhoewel er tijdens het spel met een flinke wind rekening moest worden gehouden. De einduitslag was 24-10 voor Oranje.

Na de wedstrijd hebben beide teams en de match officials een overheerlijke maaltijd genoten die verzorgd was door Talentino. Fijn dat we voor deze ruim 70 eters gebruik konden maken van de kantine van onze buren RKVVL/Polaris. Voor de supporters een mooie wedstrijd om naar te kijken. Helaas konden onze ‘eigen jongens’ er niet bij zijn. Zij moesten spelen in Breda (gewonnen met 15-32) en het development team was te vinden in Oisterwijk (verloren met 46-12).

Leuk dat we diezelfde avond al een bericht ontvingen van de coach van Jong Oranje dat ze zo tevreden waren met de organisatie, dat ze graag nog een keer terugkomen. Succes in Portugal!