Aw zek EMRC oorspronkelijk
kampioen80-81
EMRC1-1982
onder20-88
kampioen1989
Aw zek tourfoto
Aw zek MRC 1988
977338_621788724562847_1626446716_o
Aw Zek Maraboes Praag 1992
Aw zek Maraboes 1994
Aw zek Maraboes 1999
Aw Zek OMA 2000
Aw Zek eerste poging
PlayPause
Aw zek EMRC oorspronkelijk
kampioen80-81
EMRC1-1982
onder20-88
kampioen1989
Aw zek tourfoto
Aw zek MRC 1988
977338_621788724562847_1626446716_o
Aw Zek Maraboes Praag 1992
Aw zek Maraboes 1994
Aw zek Maraboes 1999
Aw Zek OMA 2000
Aw Zek eerste poging

Info en aanmelding Aw Zèk

Aw Zèk! Eve eur aondach!

Op 22 oktober viert de OMA’s (Old Maraboe Association) haar 30-jarig bestaan. Klik hier voor het programma.   

Vanwege dit jubileum is ’s avonds een feest in de HiemelUiteraard zijn ook de oud-leden van de (E)MRC (maw de Aw Zèk) hiervoor uitgenodigd. 

De entree voor het feest in d’n Hiemel bedraagt €35 (dat is inclusief drank, bitterballen, DJ, een verrassingsoptreden etc. etc). Laat via het formuliertje hieronder even weten of je hierbij aanwezig wilt zijn.

Stoof Testmatches Aw Zèk: 5 november Ierland – Zuid Afrika en Frankrijk – Australie

Op zaterdag 5 november, vanaf 17.00 komen de Aw Zèk  bij elkaar in het restaurant van John  Kessels,  Stoof op de Capucijnerstraat 36a.

Vanaf 17.30h is op groot scherm de testmatch Ierland – Zuid Afrika te bekijken en om 21.00h Frankrijk – Australië. Tussendoor -en tijdens – is er gelegenheid om wat oude koeien uit de sloot te halen, sterke verhalen nog sterker te maken, bier te drinken en een te hapje te eten….

Voor wat betreft het menu heb je de keuze uit een Varkenstoof van langzaamgegaarde procureur, gemarineerd in Kasteelbier Rouge of een vegastoof op basis van jack fruit en Oesterzwammen  of een (vega) goulash op basis van kastagjechampignons. Bij de Stoven  wordt stoer ovenvers brood geserveerd. De kosten bedragen €14,50 excl. drank.

Wat wèlt ‘ne Awwe Zak nog mie?

Let op: Het aantal plaatsen bij Stoof is beperkt (+/- 25) en aanmelden is, vooral vanwege de inkoop, een must. 

Laat via het formuliertje hieronder – vóór 1 november – even weten of je aanwezig bent:

Met Ovale groet, mede namens John

Huub Rouvroye

Herman Klingestijn

NB.  je bent met het lidmaatschap van de Aw Zèk géén lid van Rugby Nederland en dus niet verzekerd. Trainingen en wedstrijden zijn voor eigen risico. Wil je wedstrijden gaan spelen wordt dan lid van Rugby Nederland.

Selecteer alsjeblief minimaal één van bovenstaande keuzemogelijkheden.
Kies hier je menu (a €14,50)

Zondag 3 april

We kijken met plezier terug op de (her)oprichting van de  Aw Zèk op zondag 3 april. Leuk om al die gezichten na zoveel tijd weer te zien.

Uit de diverse gesprekken en reacties is gebleken dat de animo om dit wat vaker te doen meer dan aanwezig is.
Los daar van hebben we het verder gehad over deelname aan Oldies Team uit Aken of op langere termijn het (her)oprichten van een eigen Oldies Team. Degenen die op korte termijn de wei in willen kunnen dat doen op 30 april in Aken. Mocht je daar interesse in hebben neem dan even contact op met Sjarel Hoofs (mail adres: c.hoofs@planet.nl (voor de goede orde: deelname geschiedt op eigen risico). Jullie kunnen natuurlijk ook eerst met een paar man gaan kijken voordat je de boots weer aantrekt. Dat moet je dan verder onderling of in overleg met Sjarel regelen.

Ingeval sommigen van jullie weer periodiek (maandelijks?) wat willen gaan trainen, laat dat weten dan kunnen we nagaan wanneer dat zou kunnen.

We gaan starten met het Social Membership van de club. Door lid te worden maak je officieel deel uit van de Aw Zèk en houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen van de club en word je een paar keer per seizoen uitgenodigd voor een clubdag of een bijeenkomst. De contributie bedraagt € 25,- per seizoen en zal ingaan per seizoen 2022-2023. Met de contributie-opbrengst gaan we met name de jeugdsectie steunen en in voorkomende gevallen wat bijleggen bij een eigen activiteit.
Het aanmeldformuliertje voor de inning van de contributie staat inmiddels op deze pagina. Omdat we van niet iedereen een geboortedatum hebben (noodzakelijk voor de inning van de bijdrage) vragen we je toch even opnieuw te registreren.
Mocht je zelf nog ideeën hebben of iets willen organiseren of regelen, meld je en we pakken het samen op.

Tot zover ,

Herman Klingestijn
Huub Rouvroye

Maastricht Rugby maakt ten behoeve van de inning van de clubcontributie gebruik van Clubcollect. We kunnen als “Aw Zèk” hier gelukkig op aansluiten. Vul hieronder je gegevens in en je krijgt bij aanvang van het nieuwe seizoen een verzoek van Clubcollect om je bijdrage  over te maken.

Meer info over Clubcollect tref je hier aan.

Inschrijfformulier Aw Zèk

         

Korte terugkoppeling resultaten enquete 

Zoals we in november al hebben gemeld hebben meer dan 40 oud-spelers deelgenomen aan de enquête m.b.t. het weer wat meer betrokken raken bij de club.

75% van de deelnemers heeft daarbij aangegeven actief te willen worden hetzij op het veld, hetzij als social member. Onderstaand tref je de resultaten van de enquete aan.
Mooie resultaten waar we natuurlijk heel blij mee zijn.

Huub Rouvroye
Herman Klingestijn