Beste Awwe Zak,

Bedankt voor je aanmelding! Je maakt nu ook officieel deel uit van de Aw Zèk van de Maastrichtse Rugby Club / Maastricht Maraboes Rugby Combinatie!

We vragen voor het lidmaatschap van dit illustere gezelschap per seizoen een bijdrage van €25. Met dit bedrag willen we onder meer de jeugdsectie van de MRC steunen (aanschaf materiaal, shirts, vervoer e..d). We zullen je bij aanvang van het seizoen (september) een betaalverzoek sturen zodat je de contributie kunt voldoen.

Via het lidmaatschap van de Aw Zèk ben je social Member van Maastrichtse Rugby  Club We zullen je 3 tot 4 maal per seizoen uitnodigen op speciale clubdagen en bijeenkomsten van de Aw Zèk. NB.  je bent met het lidmaatschap van de Aw Zèk géén lid van Rugby Nederland en daarmee niet verzekerd. Trainingen en wedstrijden zijn voor eigen risico.

Eerstvolgende bijeenkomst van de Aw Zèw is op 22 mei 2022 (Super Sunday) met wedstrijden van ons damesteam de Ma.R.Grieten -K.O. 13.00h en een wedstrijd van het eerste team met K.O. om 15.00h, nadere info volgt via de mail en social media.

Kompleminte

Herman Klingestijn

Huub Rouvroye